LOFTDINER

Beleving. Gezelschap. Sfeer. Culinair. Kwaliteit. Topavond.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

RESTAURANT

THE TABLE by PIPPENS is een uniek restaurant op Strijp-S in Eindhoven. Met veel glas en openslaande deuren heeft de multifunctionele ruimte een schitterend uitzicht op de oude Philipsfabrieken. Hier kun je aanschuiven aan onze lange tafel voor het LOFTDINER, de BORREL & andere concepten.  De kooktechnieken zijn modern, de gerechten intelligent en worden geserveerd op spectaculair servies. Toch is het concept laagdrempelig van aard.

LOFTDINER

Het LOFTDINER is een avondvullende culinaire reis van 20 gangen met een centraal thema. Je schuift met je eigen gezelschap (12-24 gasten) aan, aan onze lange tafel, waarbij het PIPPENS Team te midden van de gasten kookt. Daarnaast plannen we regelmatig OPEN LOFTDINERS, dan kun je met een klein(er) aantal gasten aanschuiven. Je zit op lage barkrukken aan metalen tafels, dezelfde waar we de gerechten opmaken, voor de maximale beleving. Stuur een berichtje voor een eigen LOFTDINER, of bestel een ticket onderaan de pagina voor de OPEN LOFTDINERS (data op de site, via de nieuwsbrief en social media).

OPEN LOFTDINER

Bij het OPEN LOFTDINER schuif je met andere gasten aan, wat altijd de leukste avonden oplevert! Je kunt hierdoor ook met een kleiner aantal gasten aanschuiven. Voor deze avonden koop je een ticket (65 euro per persoon, inclusief drankarrangement). Je kunt dit ook cadeau doen! De ticket(s) zijn onderaan de pagina te bestellen.

TASTINGMENU

Ons 20-gangen proefmenu vertelt een verhaal. Iedere vier maanden wisselt het menu. We houden rekening met allergieën en overtuigingen, maar niet met dislikes en hypes. Geef deze graag op tijd door! We streven naar culinaire excellentie, verrassing, sfeer en simpelweg een heerlijke avond! We serveren het HISTORY MENU! 

DRANKARRANGEMENT

We serveren een drankarrangement, afgestemd op de gerechten. Afhankelijk van het menuthema, kunnen dat allerlei dranken zijn, spannend! We gaan ervan uit dat iedereen aan tafel hieraan meedoet. En naar wens serveren we een fantastisch alcoholvrij arrangement. Dit kun je aan het begin van de avond aangeven, of per gang. We serveren geen andere alternatieven. Oi, maar ik wil onbeperkt zuipen!? Wrong place, wrong era…

QUANTO COSTA?

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, We kunnen hierdoor ook een hoge kwaliteit leveren bij kleine gezelschappen. Bij 12-24 gasten, komt de prijs op 75-65 euro, inclusief drankarrangement. Neem contact op voor de precieze prijs. Bij een OPEN LOFTDINER komt het op 65 euro  per persoon. Deze bedragen zijn inclusief BTW en zijn zakelijk hetzelfde. Zo flauw zijn we dan ook weer niet! Zie de ALGEMENE VOORWAARDEN.

BUSINESS

Een unieke en inspirerende locatie, een flexibele en sfeervolle ruimte en een culinaire omlijsting voor uw zakelijke bijeenkomst. Voor uitgebreide mogelijkheden zijn wij te bereiken via de Contact-pagina.

STRIJP-S

PIPPENS woont en werkt in het bruisende Strijp-S. De voormalige ‘verboden stad’ van Philips is het creatieve en culturele hart van Eindhoven. In deze sfeervolle omgeving te midden van de oude Philips fabrieken en de nieuwe architectuur is het heerlijk verpozen.

In the Spotlight

FACTS & FIGURES

GANGEN

DRANKEN

GASTEN

PROCENT BELEVING