“WELCOME TO THE FUTURE.”

AANSCHUIVEN MET EEN GEZELSCHAP

PIPPENS is net een beetje anders, vandaar deze extra uitleg. Als organisator is het verstandig om goed in te schatten of het gezelschap een avontuurlijk culinair restaurant kan waarderen en uit te leggen aan je guests wat voor CONCEPT wij zijn.

Aan THE TABLE zit je naast elkaar, waarbij TEAM PIPPENS de gerechten aan de binnenzijde van de tafel bereidt. Van deze unieke beleving geniet je met de hele tafel. Dit in tegenstelling tot een traditionele opstelling, waarbij je alleen contact hebt met de mensen direct om je heen. Vanwege deze indeling adviseren we up to 6 guests. Met 4-6 guests delen we je in op een hoek van de tafel, wanneer deze bezet zijn geven we dit aan. Wij maken een indeling van de tafel zodat iedere guest optimaal kan genieten.

We zijn een restaurant waar je aanschuift (met een gezelschap) voor een culinaire beleving, niet als ‘groepsactiviteit’. 

We serveren een Table d’Hôte menu (eten en drinken wat de pot schaft). Met een verscheidenheid aan gerechten en dranken vertellen we onze STORY. Daarmee starten we direct op de aanvangstijd en beleef je het menu met de hele tafel tegelijk. Het PIPPENS MENU duurt ongeveer vier uur. Bijbestellen of afwijken van het menu is niet mogelijk (behalve allergieën) en we schenken niet bij. Een enkele keer verzitten is mogelijk, maar we vinden het wel fijn wanneer je blijft zitten gedurende het diner. 

Op de DATUMS schuif je aan met andere guests. Het is mogelijk een avond private te boeken, hieronder de mogelijkheden.

up to 10 guests / 1090 euro

Uitermate geschikt voor een diner met een uitgesproken zakelijk karakter. Het is hierbij de optie om tegenover elkaar te zitten, waarbij TEAM PIPPENS de gerechten naast je aan tafel bereidt. Datum in overleg; uitsluitend zo-do.

up to 15 guests / 1485 euro

Dit is het minimale aantal om heel fijn met een zakelijk of private gezelschap aan het lange deel van de tafel te zitten, met tweetallen aan de uiteinden. TEAM PIPPENS bereidt de gerechten aan de binnenzijde van de tafel. Datum in overleg; uitsluitend zo-do.

up to 20 guests / 1780 euro

Met dit aantal heb je een tafel vol, wat ons betreft de maximale beleving voor zowel een zakelijk als een private diner. Je zit naast elkaar, geheel aan de buitenzijde van de tafel. TEAM PIPPENS bereidt de gerechten aan de binnenzijde van de tafel. Datum in overleg.