WE’RE BACK!

PIPPENS GASTROBAR

De PIPPENS GASTROBAR is het meest gastronomische concept van PIPPENS. Je zit op lage barkrukken, naast elkaar, aan één zijde van onze TABLE. Vanaf de andere kant bereidt en serveert TEAM PIPPENS een aristocratisch ‘Table d’Hôte’ menu (eten wat de pot schaft). Er ligt nadruk op verfijning, plated food, beleving en persoonlijke aandacht. We streven naar culinaire excellentie, verrassing, sfeer en simpelweg een heerlijke avond.

We serveren bij de PIPPENS GASTROBAR een avondvullende culinaire reis, met drank als integraal onderdeel van het menu, in een centraal thema. Het is geschikt voor een gezelschap van 2-6 personen. Het menu start om 18:30 en de avond eindigt uiterlijk om 23:00. 

Voor de PIPPENS GASTROBAR koop je een TICKET, voor een datum of als cadeau. We maken een indeling van de TABLE zodat iedere gast optimaal kan genieten.

Bij PIPPENS zijn we net een beetje anders en dat maakt ons extra tof. Lees onze FAQ of dit ook wat voor jou is.

AMERICA MENU

America is het continent dat zichzelf als ‘the greatest’ kan verkopen. Maar wij moeten het ondertussen doen met ‘Mickey D’s’ en ‘Colonel Sanders. Gek hoe Europeese gerechten pas de wereld veroveren nadat er een Amerikaanse sausje overheen gaat en we deze als een boomerang in een matige variant terugkrijgen. 

Dat is dus precies wat we niet gaan doen. We serveren de juweeltjes uit de cuisines van Montreal, Brazilië, Mexico, BBQ en American Pie. AMERICA zoals je die kent, maar meer zoals je dat niet doet. Stevige, uitgesproken smaken, verfijning en ruwheid op één bord. Come to PIPPENS GASTROBAR for a big ass AMERICAN culinary dream!

AUGUSTUS 2021 – JANUARI 2022

MODERN MEDITERRANEAN MENU

Het  mediterraans gebied is altijd het middelpunt geweest van de culinaire geschiedenis. Van Israël tot Mesopotamië, de Oude Grieken en Romeinen, de Klassieke Franse keuken, Nouvelle Cuisine en de Modernistische keuken in Spanje. Door de laatste stroming zie je in bijna ieder land een herinterpretatie van haar eigen keuken. 

De cultuur van aperitivo, mezze en tapas zijn ideaal voor de PIPPENS GASTROBAR, een stroom van kleine gerechtjes aan onze lange table. Roca, Adrià, Bottura & Hiliadaki zijn de grootste inspiratiebronnen. Een modernistische interpretatie van culinaire klassiekers.

JUNI 2020 – OKTOBER 2020