JA WIE IS HIER NU D’N TOAFEL? GIJ OF IK?”

PIPPENS

PIPPENS is het creatief culinaire platform van Pepijn, met THE TABLE als gastronomische etalage en het PIPPENS LAB voor innovatief onderzoek. PIPPENS staat voor STORYTELLING, SCIENCE & HEALTH.

THE TABLE

Aan THE TABLE zit je naast elkaar, waarbij TEAM PIPPENS de gerechten aan de binnenzijde van de tafel bereidt. We serveren een Table d’Hôte menu (eten wat de pot schaft). Met een verscheidenheid aan gerechten en dranken vertellen we onze STORY. Van deze unieke beleving geniet je met de hele tafel tegelijk. 

TEAM PIPPENS

Naast Pepijn komt iedereen in TEAM PIPPENS een aantal keer per maand ‘restaurantje spelen’. Uit passie voor food, people en de buzz. Wij hebben heel veel lol samen en willen dit graag met jou delen.

STRIJP-S

Strijp-S is de voormalige ‘verboden stad’ van Philips en het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Combineer een bezoek aan THE TABLE met een overnachting bij Piet Hein Eek, bezoek de winkels/horeca aan de Leidingenstraat, ontbijt bij het Koffiehuisje of borrel bij KEVN.   

TICKETS

Voor THE TABLE by PIPPENS koop je een TICKET. Voor een datum of als cadeau. Een TICKET is non-refundable, maar wel overdraagbaar. Een TICKET is onderdeel van het concept en heeft voordelen met minimal waste, efficiency en de prijs van het TICKET. Je gaat als gast een commitment aan en wordt onderdeel van de beleving.

GEZELSCHAP

Voor de volledige beleving, adviseren we up to 6 guests. Ondanks onze lange tafel, is ons concept niet geschikt voor grote(re) gezelschappen.

ALLERGIE

We kunnen rekening houden met allergieën en overtuigingen, maar niet met dislikes en hypes. Geef allergieën en overtuigingen uiterlijk 10 dagen van tevoren door. Vanwege het concept, storytelling en de complexiteit kunnen er afhankelijk van het menu uitzonderingen zijn op allergieën of overtuigingen, of is er een toeslag van 10-20 euro voor meerwerk van PIPPENS.

BOOZE, NO & LOW

De dranken zijn integraal onderdeel van het menu. Daarbij nemen we alcohol en 0% even serieus. Vanwege de complexiteit van de cocktails, vernemen we de keuze voor NO en LOW alcohol uiterlijk 10 dagen voor het diner. Bij een LOW menu wisselen we alcohol en 0% (in overleg) af. Het is een Table d’Hôte drankmenu (drinken wat de fles schenkt) en daarnaast schenken we niet bij.

STORYTELLING

STORYTELLING is what we do. Ieder menu en gerecht wordt ontwikkelt vanuit bijzondere verhalen. Aan tafel maken we jou deelgenoot. Door de complexiteit van het ontwikkelen van deze verhalen, wisselen we het PIPPENS MENU ieder half jaar.

HEALTH

HEALTH voor lichaam, geest en klimaat. De beste ingrediënten en bereidingen op basis van de laatste wetenschappelijk inzichten. De waste van het restaurant is minimaal en de ingrediënten/materialen waar mogelijk dier- en klimaatvriendelijk.

SCIENCE

Met het PIPPENS LAB voeren wij creatief onderzoek uit om ons te ontwikkelen. In het LOFT, waar we ooit begonnen zijn, bevindt zich onze uitgebreide culinaire bibliotheek. THE TABLE is daarbij de etalage, waar we onze bevindingen kunnen serveren.