BE PART OF HISTORY!

PIPPENS

PIPPENS is het platform van Pepijn Meijers, met THE TABLE als culinaire etalage en het PIPPENS LAB voor creatief onderzoek. PIPPENS is STORY, HEALTH & SCIENCE, met de beste ingrediënten, modernistische technieken en maximale beleving.

THE TABLE

THE TABLE by PIPPENS is een restaurant op STRIJP-S, de voormalige ‘verboden stad’ van Philips en het creatieve en culturele hart van Eindhoven. 

TICKETS

Voor THE TABLE by PIPPENS koop je een TICKET. Voor een datum of als cadeau. Een TICKET is non-refundable, maar wel overdraagbaar. Een TICKET is onderdeel van het concept en heeft voordelen met minimal waste, efficiency en de prijs van het TICKET. Je gaat als gast een commitment aan en wordt onderdeel van de beleving.

GEZELSCHAP

Aan THE TABLE zit je naast elkaar, waardoor we een maximaal gezelschap van 6-8 gasten adviseren. Mocht je met meer personen aan willen schuiven of heb je interesse in de hele tafel, neem dan contact op.

ALLERGIE

We kunnen rekening houden met allergieën en overtuigingen, maar niet met dislikes en hypes. Geef allergieën en overtuigingen uiterlijk 10 dagen van tevoren door. Vanwege het concept, storytelling en de complexiteit kunnen er afhankelijk van het menu uitzonderingen zijn op allergieën of overtuigingen, of is er een toeslag van 10-20 euro voor meerwerk van PIPPENS.

BOOZE, BOB & O%

De dranken zijn integraal onderdeel van het menu. Daarbij nemen we alcohol en 0% even serieus. Vanwege de complexiteit van de cocktails, vernemen we de keuze voor 0% en BOB uiterlijk 10 dagen voor het diner. Bij een BOB menu wisselen we alcohol en 0% af. Het is een Table d’Hôte drankmenu (drinken wat de fles schaft) en daarnaast schenken we niet bij.

STORY

Bij THE TABLE by PIPPENS serveren we een Table d’Hôte menu (eten wat de pot schaft). Met een veelheid aan gerechten en dranken vertellen we onze STORY. Daarmee starten we direct op de aanvangstijd en beleef je het menu met de hele tafel tegelijkertijd.

HEALTH

HEALTH voor lichaam, geest en klimaat. De waste van het restaurant is minimaal en de ingrediënten/materialen waar mogelijk dier- en klimaatvriendelijk. 

SCIENCE

Met het PIPPENS LAB voeren wij creatief onderzoek uit om ons te ontwikkelen. THE TABLE is daarbij de etalage, waar we onze bevindingen kunnen serveren.