WE’RE BACK!

CONTACT

LOCATIE

THE TABLE by PIPPENS is gevestigd op Strijp-S, op de begane grond van BLOK 61 (het rode bakstenen gebouw). Het adres is Philitelaan 61-01. De ingang is de eerste glazen deur aan de linkerkant van het gebouw, aan het terras. BLOK 61 kun je vinden aan het spoor, in het rijtje van links naar rechts: Klokgebouw, bouwplaats, BLOK 59 (hoge gebouw), BLOK 61 en BLOK 63. Precies waar de busbaan een bocht maakt en tegenover de Trudo Toren (bomen-toren).

PARKEREN

Parkeren kan op heel Strijp-S. Het dichtste bij is aan de Philitelaan, in de parkeervakken of in de parkeergarage OM DE HOEK (achter de BLOK-gebouwen, bereikbaar door rechts van het Klokgebouw in te rijden. Kijk op de SLIMME KAART voor alle parkeerfaciliteiten en realtime vrije parkeerplekken. Kort parkeren aan de straat is 2,25 euro per uur, zonder maximum dagtarief van 9-21. Met mobiel belparkeren zijn op straat in zone 5189 de eerste 30 minuten gratis (per 2 uur). Op een parkeerterrein achter spoorboom of in de parkeergarage is het 2,25 euro per uur, met een maximaal dagtarief van 11 euro. Op de meeste wegen is er eenrichtingsverkeer. De fiets kan in de rekken aan de Philitelaan vastgezet worden.

OPENBAAR VERVOER

Strijp-S is met de trein te bereiken via STATION STRIJP-S (voormalig station Beukenlaan). Steek over de brug de ring over, en loop langs het Klokgebouw naar THE TABLE. Over Strijp-S loopt de HOV BUSLIJN en is bereikbaar met de bussen 401, 402 en 403. De busbaan loopt tijdelijk via de Professor Horowitzstraat en heeft op korte loopafstand van THE TABLE een tijdelijke bushalte, aan de andere kant van de Trudo Toren (bomen-toren).