PIPPENS CADEAUBON

PIPPENS CADEAUBON

De PIPPENS CADEAUBON is leuk om te geven en om te krijgen! De PIPPENS CADEAUBON is geheel naar wens te gebruiken voor de PIPPENS GASTROBAR of het OPEN LOFTDINER.

Vanwege het Coronavirus zal THE TABLE na heropening een nieuw concept gaan aanbieden; de PIPPENS GASTROBAR, geheel in lijn met de nieuwe spelregels. Het menu zal hetzelfde zijn als bij het OPEN LOFTDINER. Omdat het onduidelijk is wanneer het OPEN LOFTDINER hervat kan worden, hanteren we een geldigheid van 2 jaar voor de PIPPENS CADEAUBON en zullen we dit verlengen, wanneer de beperkingen langer gaan duren. 

Bestel een PIPPENS CADEAUBON; 69 EURO per persoon, inclusief drankarrangement. 

De PIPPENS CADEAUBON is hieronder te bestellen, waarna je een bevestigingsmail met instructies ontvangt. Na volledige betaling van de PIPPENS CADEAUBON, wordt je toegevoegd aan de cadeaubon-lijst. Vanuit de cadeaubon-lijst worden nieuwe datums met voorrang gedeeld. Daarnaast worden datums via de WEBSITE, SOCIAL MEDIA en de NIEUWSBRIEF gedeeld. Het is mogelijk om een digitale PIPPENS CADEAUBON te ontvangen in pdf-formaat. De ontvanger kan zichzelf aanmelden voor vrije plekken bij de PIPPENS GASTROBAR of het OPEN LOFTDINER. De ontvanger hoeft geen bewijs mee te nemen op de avond.

CORONA-PROOF

Vanwege het coronavirus zijn er nieuwe spelregels in het restaurant, waar we ons serieus aan houden. Door het unieke karakter van THE TABLE by PIPPENS kunnen we dit op een toffe manier oplossen met een lang gekoesterde wens; de PIPPENS GASTROBAR. Met nog meer beleving en persoonlijke aandacht! Het restaurant is opnieuw ingedeeld en Corona-proof. 

Je zit met je eigen huishouden op lage barkrukken aan een zijde van onze lange metalen tafel. De tafel is opgedeeld in kleinere zones met tussenruimte. TEAM PIPPENS zal vanaf de andere kant van de diepe tafel de gerechten opmaken en uitserveren. 

Door de L-vormige tafelopstelling is het mogelijk om twee tot vijf huishoudens op 1,5 meter te ontvangen. Ook de gehele tafel is te reserveren, afhankelijk van de samenstelling van de huishoudens, voor 10-14 gasten. Een huishouden dient minimaal uit twee personen te bestaan. Totdat de maatregelen versoepelt worden, kunnen we geen LOFTDINER organiseren.

MODERN MEDITERRANEAN

Het  mediterraans gebied is altijd het middelpunt geweest van de culinaire geschiedenis. Van Israël tot Mesopotamië, de Oude Grieken en Romeinen, de Klassieke Franse keuken, Nouvelle Cuisine en de Modernistische keuken in Spanje. Door de laatste stroming zie je in bijna ieder land een herinterpretatie van haar eigen keuken. Geen betere inspiratie denkbaar voor het MODERN MEDITERRANEAN MENU! 

De cultuur van aperitivo, mezze en tapas zijn ideaal voor de PIPPENS GASTROBAR, een stroom van kleine gerechtjes aan onze lange bar. Roca, Adrià, Bottura & Hiliadaki zijn de grootste inspiratiebronnen, want de sluiting staat geheel in het teken van studie. Met de modernistische interpretatie van culinaire klassiekers is dit een spectaculair en persoonlijk menu, met de meeste research in de geschiedenis van PIPPENS!

THE TABLE by PIPPENS

THE TABLE by PIPPENS is een uniek restaurant op STRIJP-S in Eindhoven. De voormalige ‘verboden stad’ van Philips is het creatieve en culturele hart van Eindhoven. In deze sfeervolle omgeving te midden van de oude Philipsfabrieken en de nieuwe architectuur is het heerlijk verpozen. Met veel glas en openslaande deuren heeft de multifunctionele ruimte een schitterend uitzicht. De kooktechnieken zijn modern, de gerechten intelligent en worden geserveerd op spectaculair servies. Toch is het concept laagdrempelig van aard.

PIPPENS is een uitdrager van de ‘techno-emotionele cuisine’, met een sterke drang naar historische onderbouwing. Kwaliteit in details, een dialoog met (on)zichtbare technologie en wetenschap, de kracht van gevoelens en herinneringen, het veroorzaken van ontroering en het vertellen van een (historisch) verhaal. Origine en signatuur gaan gelijk op. 

De gast wordt vriend of volger. De snobistische stijfheid in de klassieke gastronomie wordt vervangen door verbinding, duurzaamheid, verhaal, humor en fantasie. We koken om gevoel te genereren en een beleving neer te zetten.

Er is geen dogma op het gebruik van lokale ingrediënten en recepten, door de wereldwijde deling van gastronomische kennis en een geschiedenis van migratie in de directe omgeving. Ieder ingrediënt heeft dezelfde waarde, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat. Smaak, verhaal en beleving staan centraal, boven het ego van de keuken. De grens tussen keuken en THE TABLE komt hierbij te vervallen, waar wij ons als TEAM PIPPENS vrijelijk in bewegen.

FOOD & DRINK

THE TABLE by PIPPENS heeft een Table d’Hôte concept (eten wat de pot schaft). Met de veelheid aan gerechtjes zullen we er altijd een aantal extra avontuurlijk koken, om de gast en onszelf uit te dagen. Door het concept hebben we nauwelijks waste. We zullen bij de keuze voor het product altijd gaan voor kwaliteit boven kwantiteit.

We houden rekening met allergieën en overtuigingen, maar niet met dislikes en hypes. Geef deze uiterlijk 10 dagen van tevoren door. Per menu geven we aan, voor welke uitzonderingen of voorkeuren deze met name geschikt zijn. Omdat we een culinair verhaal vertellen kunnen we bij uitzonderingen niet garanderen dat we (geheel) binnen het verhaal blijven. Een vegetarische variant van het menu is altijd beschikbaar. Een vegan menu is vanwege het groot aantal gangen praktisch niet haalbaar. 

We serveren een drankarrangement, afgestemd op de gerechten. Afhankelijk van het menu, kunnen dat allerlei dranken zijn, spannend! We gaan ervan uit dat iedereen hieraan meedoet. En naar wens serveren we een fantastisch alcoholvrij arrangement. Dit kun je aan het begin van de avond aangeven, of per gang. We serveren geen andere alternatieven. Oi, maar ik wil onbeperkt zuipen!? Wrong place, wrong era…

Aangezien we je direct vergasten met het aperitief en het eerste gerechtje, is het fijn wanneer je op dat moment zelf aangeeft wanneer je voor ons alcoholvrije arrangement opteert of dat er sprake is van een eventuele allergie.

PIPPENS CADEAUBON / GIFT VOUCHER

Bestel een PIPPENS CADEAUBON voor de PIPPENS GASTROBAR of het OPEN LOFTDINER. Daarna ontvang je een bevestigingmail met betalingsinstructies. / Order a PIPPENS GIFT VOUCHER for the PIPPENS GASTROBAR or the OPEN LOFTDINERYou will then receive a confirmation email with payment instructions.

PIPPENS heeft een klein team, daarom kan het soms iets langer duren voordat we je bericht kunnen beantwoorden! / PIPPENS has a small team, sometimes it takes a little while before we can answer your message!

JA GRAAG / YES PLEASE

AKKOORD / AGREE

14 + 14 =