JA WIE IS HIER NU D’N TOAFEL? GIJ OF IK?

PIPPENS ALGEMENE VOORWAARDEN

25 AUGUSTUS 2022

Bij PIPPENS hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Dit zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven horecadiensten verlenen en horeca overeenkomsten sluiten. 

RESERVEREN 

Na volledige betaling van het TICKET voor de PIPPENS DINER is de reservering definitief. De betaling dient binnen 5 dagen na de reserveringsdatum voldaan te zijn. 

ANNULERING DOOR GAST

Annulering tot 10 dagen voor de PIPPENS DINER, geeft de mogelijkheid om het TICKET bij een volgende PIPPENS DINER in te zetten. Met uiterlijke geldigheid van 1 jaar, met bijbetaling van een eventuele prijsstijging. Terugbetaling is niet mogelijk. Binnen 10 dagen is annulering alleen mogelijk wanneer we nieuwe gasten in de plaats vinden, anders komt het TICKET te vervallen. Bij no-show komt het ticket te vervallen. 

ANNULERING DOOR PIPPENS

Annulering door PIPPENS van het PIPPENS DINER bij overmacht, geeft de mogelijkheid om het TICKET bij een volgende PIPPENS DINER in te zetten. Met uiterlijke geldigheid van 1 jaar. Terugbetaling is niet mogelijk.

Annulering door PIPPENS van het PIPPENS DINER door een overige reden, geeft de mogelijkheid tot terugbetaling of om het TICKET bij een volgende PIPPENS DINERS in te zetten. Met uiterlijke geldigheid van 1 jaar.

ALLERGIE/ OVERTUIGING / DRANK

Allergieën, overtuigingen of NO/LOW drankarrangement dienen uiterlijk 10 dagen voor het PIPPENS DINER doorgegeven te worden. De dranken zijn integraal onderdeel van het menu. Het is een Table d’Hôte drankmenu (drinken wat de fles schaft) en daarnaast schenken we niet bij. PIPPENS behoudt het recht om afhankelijk van het menu of bij later doorgeven om niet rekening te houden met de allergie. Vanwege de complexiteit van het menu is het niet altijd mogelijk om aan alle allergieën te kunnen voldoen. Bij complexe allergieën en meerwerk van PIPPENS kan er een toeslag van 10-20 euro gerekend worden.

TIJDSDUUR

Het PIPPENS DINER start om 18:30, behalve wanneer uitdrukkelijk anders aangegeven door PIPPENS bij de reservering. Om uiterlijk 22:30 sluiten we de avond af. Vanwege de voorbereidingen is het niet mogelijk om gasten eerder te ontvangen. Op het aanvangstijdstip starten we direct met het menu. Afhankelijk van het tijdstip bij later aanschuiven behoudt PIPPENS het recht om een deel van het menu te schrappen.

PRIVACY

Omdat privacy zeer belangrijk is voor ons, zullen persoonlijke gegevens enkel gebruikt worden om direct contact op te nemen. Persoonlijke informatie wordt verwerkt in het MailChimp mailprogramma en in overeenstemming met hun ‘Privacybeleid en Voorwaarden’ worden deze gegevens verwerkt. Dit betekent dat persoonlijke gegevens niet word gedeeld met derden. Inschrijven voor de PIPPENS NIEUWSBRIEF doe je zelf, zodat je hiervoor nadrukkelijk toestemming geeft. Het is mogelijk om na een mail direct onderaan uit te schrijven.

De foto’s gemaakt tijdens het PIPPENS DINER kunnen gebruikt worden voor promotie, maar wanneer je duidelijk zichtbaar bent op deze foto’s zullen we toestemming vragen voor gebruik.