ALGEMENE VOORWAARDEN BUSINESS LOFTDINER PIPPENS

2 MAART 2020

Bij PIPPENS hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Dit zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven horecadiensten verlenen en horeca overeenkomsten sluiten. 

RESERVEREN BUSINESS LOFTDINER

Voor het reserveren van een BUSINESS LOFTDINER kan een datum vastgelegd worden op alle dagen van de week. THE TABLE is exclusief voor uw gezelschap van 12-24 personen. 

BETALING BUSINESS LOFTDINER

De betaling dient 100% voldaan te worden, uiterlijk 10 dagen voor het LOFTDINER. De factuur kan opgemaakt worden, afhankelijk van de snelheid van verwerking binnen uw bedrijf. Annuleren na deze 10 dagen is niet mogelijk. Extra gasten na deze 10 dagen in overleg. 

ANNULEREN BUSINESS LOFTDINER

Annuleren is tot 10 dagen voor het BUSINESS LOFTDINER mogelijk. 

BIJZONDERE GELEGENHEDEN

Bij bijzondere gelegenheden kunnen we in overleg activiteiten opnemen in het menu Wanneer hierdoor het BUSINESS LOFTDINER uitloopt, wordt 60 euro per half uur in rekening gebracht. Het BUSINESS LOFTDINER is een continue culinair verhaal. Houd er rekening mee, dat wanneer er veel eigen activiteiten toegevoegd worden, dit verhaal verstoord kan worden en/of de eindtijd op kan schuiven. Eigen activiteiten worden tijdens het reserveren aangegeven. 

ALLERGIEËN

Allergieën dienen uiterlijk 10 dagen voor het LOFTDINER doorgegeven te worden. PIPPENS behoudt het recht om afhankelijk van het menu of bij later doorgeven om niet rekening te houden met de allergie. Vanwege de complexiteit van 20 gangen voor maximaal 24 gasten is het niet altijd mogelijk om aan alle allergieën te kunnen voldoen. 

DRANKARRANGEMENT

Bij PIPPENS serveren we u tijdens het BUSINESS LOFTDINER een drankarrangement afgestemd op het menu. Er is daarnaast de keuze uit een alcoholvrij alternatief. Binnen het BUSINESS LOFTDINER concept wordt er niet onbeperkt geschonken en kan er niet worden bijbesteld.

CONTACTPERSOON BUSINESS LOFTDINER

Bij aanvang van het BUSINESS LOFTDINER heeft TEAM PIPPENS graag contact met een contactpersoon. Dit om de eventuele uitzonderingen door te nemen, informatie over eventuele laatkomers, momenten van eventuele eigen activiteiten, momenten van verzitten en de afsluiting van de avond. Graag vernemen de contactgegevens uiterlijk 1 dag voor het BUSINESS LOFTDINER.

TIJDEN BUSINESS LOFTDINER

Het BUSINESS LOFTDINER duurt maximaal 4,5 uur en start gebruikelijk om 18:30. Deze tijd is in overleg, wanneer mogelijk, aan te passen. Bij deze aanvangstijd sluiten we om uiterlijk 23:00 de avond af. Bij het BUSINESS LOFTDINER is het mogelijk om in overleg een eigen accent aan de avond te geven. Wanneer hierdoor het BUSINESS LOFTDINER uitloopt, wordt 60 euro per half uur in rekening gebracht.

Vanwege de voorbereidingen is het niet mogelijk om gasten eerder te ontvangen. Op het aanvangstijdstip starten we direct met het menu. Afhankelijk van het tijdstip bij later aanschuiven van een deel van de gasten behoudt PIPPENS het recht om een deel van het menu te schrappen.

PRIVACY

Omdat uw privacy zeer belangrijk is voor ons, zullen uw gegevens enkel gebruikt worden om direct contact met u op te nemen. 

De foto’s gemaakt tijdens het LOFTDINER kunnen gebruikt worden voor promotie. Behalve wanneer u nadrukkelijk bij de reservering aangeeft dit niet te willen.