ALGEMENE VOORWAARDEN PIPPENS

Bij PIPPENS hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Dit zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten.

RESERVEREN OPEN LOFTDINER

Na volledige betaling van de ticket(s) voor het OPEN LOFDINER is de reservering definitief. De betaling dient binnen 5 dagen na de reserveringsdatum voldaan te zijn.

ANNULEREN OPEN LOFTDINER

Annulering 10 dagen voor het OPEN LOFTDINER, geeft de mogelijkheid om de tickets bij een volgend OPEN LOFTDINER in te zetten. Met uiterlijke geldigheid van 1 jaar, met bijbetaling van een eventuele prijsstijging. Terugbetaling is niet mogelijk. Binnen 10 dagen is annulering alleen mogelijk wanneer we nieuwe gasten in uw plaats vinden, anders komt het ticket te vervallen. Dit geldt ook bij no-show.

AANTAL GASTEN OPEN LOFTDINER

Bij meer dan 12 gasten bij een OPEN LOFTDINER kan deze doorgang vinden. Mochten er minder dan 12 gasten reserveren, dan behoudt PIPPENS het recht om een OPEN LOFTDINER te annuleren, met terugbetaling van de tickets. Of in overleg het OPEN LOFTDINER te verplaatsen of om de tickets op een volgend OPEN LOFTDINER te verzilveren.

RESERVEREN PRIVÉ LOFTDINER

Voor het reserveren van een privé LOFTDINER kan een datum vastgelegd worden op alle dagen van de week. THE TABLE is dan exclusief voor uw gezelschap van 12-24 personen. Bij bijzondere gelegenheden kunnen we in overleg activiteiten opnemen in het menu (trouwen, verjaardag, jubileum, etc.). De betaling dient 100% voldaan te worden, uiterlijk 10 dagen voor het LOFTDINER. Annuleren na deze 10 dagen is niet meer mogelijk. Extra gasten na deze 10 dagen in overleg.

RESERVEREN ZAKELIJK LOFTDINER

Voor het reserveren van een privé of zakelijk LOFTDINER kan een datum vastgelegd worden op alle dagen van de week. THE TABLE is dan exclusief voor uw gezelschap van 12-24 personen. De betaling dient 100% voldaan te worden, uiterlijk 10 dagen voor het LOFTDINER. Annuleren na deze 10 dagen is niet meer mogelijk. Extra gasten na deze 10 dagen in overleg. Rekening naar wens op factuur.

ALLERGIEËN

Allergieën dienen uiterlijk 10 dagen voor het LOFTDINER doorgegeven te worden. PIPPENS behoudt het recht om afhankelijk van het menu om niet rekening te houden met de allergie. Vanwege de complexiteit van 20 gangen voor maximaal 24 gasten is het niet altijd mogelijk om aan alle allergieën te kunnen voldoen.

DRANKARRANGEMENT

Bij PIPPENS serveren we u tijdens het LOFTDINER een drankarrangement afgestemd op het menu. Binnen het LOFTDINER concept wordt er niet onbeperkt geschonken. In overleg met de reserveerder kan een uitgebreider drankarrangement afgesproken worden, tegen meerprijs. Bij het OPEN LOFTDINER is dit niet mogelijk.

TIJDEN LOFTDINER

Het LOFTDINER duurt 4,5 uur en start gebruikelijk om 18:30. Deze tijd is in overleg, wanneer mogelijk, aan te passen. Het OPEN LOFTDINER start standaard om 18:30, behalve wanneer nadrukkelijk anders aangegeven. Om 23:30 uiterlijk sluiten we de avond af.

PRIVACY

Omdat uw privacy zeer belangrijk is voor ons, zullen uw gegevens enkel gebruikt worden om direct contact met u op te nemen. Uw informatie wordt verwerkt in het MailChimp mailprogramma en in overeenstemming met hun ‘Privacy Beleid en Voorwaarden’ worden deze gegevens verwerkt. Dit betekent dat uw gegevens niet word gedeeld met derden. Bij inschrijving op een OPEN LOFTDINER voegen we u automatisch toe aan de nieuwsbrief om de uitleg van het diner door te kunnen sturen. Uiteraard staat het u vrij om na deze mail om direct onderaan uit te schrijven.

De foto’s gemaakt tijdens het LOFTDINER kunnen gebruikt worden voor promotie. Behalve wanneer u nadrukkelijk bij de reservering aangeeft dit niet te willen.

OPEN LOFTDINER

 

Bestel hier ticket(s) voor een LOFTDINER! Een avondvullende culinaire beleving aan onze lange tafel!

MODERN MEDITERRANEAN MENU

Nieuwe data volgen snel!

Met de onderstaande button kom je op de contactpagina, stuur hier een bericht om te reserveren. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinstructie. Wanneer een OPEN LOFTDINER volgeboekt is, dan is het mogelijk om op de reservelijst te komen. Zie hier de ALGEMENE VOORWAARDEN.

 

 

 

 

DROP US A LINE

Wees niet verlegen. Laat ons weten wanneer je vragen hebt!