LOFTDINER

Beleving. Gezelschap. Sfeer. Culinair. Kwaliteit. Topavond.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

RESTAURANT

THE TABLE by PIPPENS is een uniek restaurant op Strijp-S in Eindhoven. Met veel glas en openslaande deuren heeft de multifunctionele ruimte een schitterend uitzicht op de oude Philipsfabrieken. Hier kun je aanschuiven aan onze lange tafel voor het LOFTDINER, de BORREL & andere concepten.  De kooktechnieken zijn modern, de gerechten intelligent en worden geserveerd op spectaculair servies. Toch is het concept laagdrempelig van aard.

LOFTDINER

Het LOFTDINER is een avondvullende culinaire reis van 20 gangen met een centraal thema. Je schuift met je eigen gezelschap (12-24 gasten) aan, aan onze lange tafel, waarbij de chef te midden van de gasten kookt. Daarnaast plannen we regelmatig OPEN LOFTDINERS, dan kun je met een klein(er) aantal gasten aanschuiven. Je zit op lage barkrukken aan metalen tafels, dezelfde waar we de gerechten opmaken, voor de maximale beleving. Stuur een berichtje voor een eigen LOFTDINER, of bestel een ticket onderaan de pagina voor de OPEN LOFTDINERS (data op de site, via de nieuwsbrief en social media).

OPEN LOFTDINER

Bij het OPEN LOFTDINER schuif je met andere gasten aan, wat altijd de leukste avonden oplevert! Je kunt hierdoor ook met een kleiner aantal gasten aanschuiven. Voor deze avonden koop je een ticket (55 euro per persoon, inclusief drankarrangement). Je kunt dit ook cadeau doen! De ticket(s) zijn onderaan de pagina te bestellen.

TASTINGMENU

Ons 20-gangen proefmenu vertelt een verhaal. Iedere vier maanden wisselt het menu. We houden rekening met allergieën en overtuigingen, maar niet met dislikes en hypes. Geef deze graag op tijd door! We streven naar culinaire excellentie, verrassing, sfeer en simpelweg een heerlijke avond! Het thema van het najaar is DE LAGE LANDEN. Maar eerst zal PIPPENS tijdens de Dutch Design Week diners & lunches organiseren op Sectie-C. De tickets hiervoor zijn te bestellen op www.the-eatelier.com/tickets/.

DRANKARRANGEMENT

We serveren een drankarrangement, afgestemd op de gerechten. En naar wens een fantastisch alcoholvrij arrangement. Afhankelijk van het menuthema, kunnen dat allerlei dranken zijn, spannend! Oi, maar ik wil onbeperkt zuipen!? Wrong place, wrong era…

QUANTO COSTA?

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, We kunnen hierdoor ook een hoge kwaliteit leveren bij kleine gezelschappen. Bij 12-24 gasten, komt de prijs op 75-65 euro (vanaf 1 januari), inclusief drankarrangement. Neem contact op voor de precieze prijs. Bij een OPEN LOFTDINER komt het op 65 euro (vanaf 1 januari) per persoon. Deze bedragen zijn inclusief BTW en zijn zakelijk hetzelfde. Zo flauw zijn we dan ook weer niet!

BUSINESS

Een unieke en inspirerende locatie, een flexibele en sfeervolle ruimte en een culinaire omlijsting voor uw zakelijke bijeenkomst. Voor uitgebreide mogelijkheden zijn wij te bereiken via de Contact-pagina.

STRIJP-S

PIPPENS woont en werkt in het bruisende Strijp-S. De voormalige ‘verboden stad’ van Philips is het creatieve en culturele hart van Eindhoven. In deze sfeervolle omgeving te midden van de oude Philips fabrieken en de nieuwe architectuur is het heerlijk verpozen.

In the Spotlight

FACTS & FIGURES

GANGEN

DRANKEN

GASTEN

PROCENT BELEVING

OPEN LOFTDINER

Bestel hier ticket(s) voor de LOFTDINERS via de Contact-pagina! Een avondvullende culinaire beleving aan onze lange tafel!

15 DECEMBER /  VOLGEBOEKT

19 JANUARI /  BESCHIKBAAR

26 JANUARI /  BESCHIKBAAR

9 MAART /  VOLGEBOEKT

OP DE RESERVELIJST VOOR EEN VOLGEBOEKT DINER IS MOGELIJK. NIEUWE DATA VOLGEN SNEL. MELD JE AAN OP DE NIEUWSBRIEF!

(met de onderstaande button kom je op de contactpagina, stuur even een berichtje. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinstructie. Bij volgeboekt is er een reservelijst.)

DROP US A LINE

Wees niet verlegen. Laat ons weten wanneer je vragen hebt!