CONTACT

Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten.

Confusius 551 v.C. – 479 v.C.

CONTACT

GET IN TOUCH

14 + 3 =

 

PHILITELAAN 61-01

STRIJP-S

EINDHOVEN

BEREIKBAARHEID 

THE TABLE by PIPPENS is gevestigd op Strijp-S, op de begane grond van BLOK 61 (het rode bakstenen gebouw). Het adres is Philitelaan 61-01. De ingang zit op de linkerhoek, aan de voorkant van het gebouw, tegen het roestige hek van de binnentuin aan. BLOK 61 kun je vinden aan het spoor, in het rijtje van links naar rechts: Klokgebouw, parkeergarage, BLOK 59 (hoge gebouw), BLOK 61 en BLOK 63. Precies waar de busbaan een bocht maakt.

Parkeren kan op heel Strijp-S. Het makkelijkste is aan de Philitelaan, in de parkeervakken of in de parkeergarage ‘OM DE HOEK’ (achter de BLOK-gebouwen, te bereiken door de straat in te rijden vlak voor het Klokgebouw). Kort parkeren aan de straat is 2,00 euro per uur, zonder maximum dagtarief. Op een parkeerterrein achter spoorboom of in de parkeergarage is het 2,00 euro per uur, met een maximaal dagtarief van 9,80 euro. Op de meeste wegen is er eenrichtingsverkeer.

Strijp-S is met de trein te bereiken via station Strijp-S (voormalig station Beukenlaan). Loop rechtdoor het station uit. Over Strijp-S loopt de HOV buslijn en is bereikbaar met de bussen 401, 402 en 403. Vanwege de bouwactiviteiten is de bushalte verplaatst naar de Proffesor Horowitzstraat, net om de hoek. De fiets kan in de rekken aan de Philitelaan vastgezet worden.

THE TABLE by PIPPENS