CONTACT

Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten.

Confusius 551 v.C. – 479 v.C.

CONTACT

GET IN TOUCH

2 + 4 =

 

PHILITELAAN 61-01

STRIJP-S

EINDHOVEN

BEREIKBAARHEID 

THE TABLE by PIPPENS is gevestigd op Strijp-S, op de begane grond van BLOK 61 (het rode bakstenen gebouw). Het adres is Philitelaan 61-01. De ingang zit op de linkerhoek, aan de voorkant van het gebouw, tegen het roestige hek van de binnentuin aan. BLOK 61 kun je vinden aan het spoor, in het rijtje van links naar rechts: Klokgebouw, parkeergarage, BLOK 59 (hoge gebouw), BLOK 61 en BLOK 63. Precies waar de busbaan een bocht maakt.

Parkeren kan op heel Strijp-S. Het makkelijkste is aan de Philitelaan, in de parkeervakken of in de parkeergarage naast het Klokgebouw. Kort parkeren aan de straat is 1,70 euro per uur, zonder maximum dagtarief. Op een parkeerterrein achter spoorboom of in de parkeergarage is het 1,50 euro per uur, met een maximaal dagtarief van 7,50 euro. Op de meeste wegen is er eenrichtingsverkeer.

Strijp-S is met de trein te bereiken via station Strijp-S (voormalig station Beukenlaan). Loop rechtdoor het station uit. Over Strijp-S loopt de HOV buslijn en is bereikbaar met de bussen 401, 402 en 403. De fiets kan in de rekken aan de Philitelaan vastgezet worden.

THE TABLE by PIPPENS

OPEN LOFTDINER

 

Bestel hier ticket(s) voor een LOFTDINER! Een avondvullende culinaire beleving aan onze lange tafel!

MODERN MEDITERRANEAN MENU

Nieuwe data volgen snel!

Met de onderstaande button kom je op de contactpagina, stuur hier een bericht om te reserveren. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinstructie. Wanneer een OPEN LOFTDINER volgeboekt is, dan is het mogelijk om op de reservelijst te komen. Zie hier de ALGEMENE VOORWAARDEN.

 

 

 

 

DROP US A LINE

Wees niet verlegen. Laat ons weten wanneer je vragen hebt!